Studio A14

Εμφανίσεις: 9774
Εκτύπωση

έλλειψη σεξΓια όλα τα άτομα και τα ζευγάρια, η σεξουαλική ζωή είναι ένας παράγοντας ευχαρίστησης, διατήρησης και ανανέωσης της σχέσης αλλά πολλές φορές το σεξ είναι και αιτία άγχους, έντασης, απομάκρυνσης ακόμη και χωρισμού για ένα ζευγάρι. Παρόλο που η ερωτική πράξη αποτελεί απόλαυση, συχνά συναντάμε ζευγάρια που ενώ ισχυρίζονται ότι έχουν μία υγιή και ισορροπημένη σχέση, παράλληλα παραπονιούνται για τη σεξουαλική τους ζωή και ειδικότερα τη στάση του ενός που αποφεύγει τη σεξουαλική επαφή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θυμώνει ο άλλος που

επιδιώκει και αναζητά τη σεξουαλική επαφή από το/τη σύντροφό του αλλά έρχεται αντιμέτωπος με διάφορες προφάσεις που στόχο έχουν να αποτρέψουν τη σεξουαλική επαφή.

Διαβάστε περισσότερα: Όταν ο ένας αποφεύγει τη...
 
Εμφανίσεις: 6003
Εκτύπωση

τι συμβολιζει το ονομα σου

Μπορεί να νομίζετε ότι ένα όνομα δεν είναι τίποτε άλλο παρά κάποιες λέξεις. Η αριθμολογία όμως βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Τα ονόματα έχουν ενέργεια και μια ιδιαίτερη δόνηση και αυτό ισχύει και για το δικό σας όνομα.
Μπορείτε να δείτε το όνομα σας σαν ένα ενεργειακό δυναμικό πεδίο που μεταφέρει την οικογενειακή σας κληρονομιά, τα

Διαβάστε περισσότερα: Τι σημαίνει το όνομα σου
 
Εμφανίσεις: 5963
Εκτύπωση

Η επιβίωση μετά από γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να απομακρυνθούμε από τα σπίτια μας προϋποθέτει συγκεκριμένες γνώσεις, που δεν τις έχω.Η επιβίωση μετά από γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να απομακρυνθούμε από τα σπίτια μας προϋποθέτει συγκεκριμένες γνώσεις, που δεν τις έχω.

Διαβάστε περισσότερα: Αυτάρκες νοικοκυριό...Για...
 
Εμφανίσεις: 5953
Εκτύπωση

ΠΙΝΕΤΕ ΦΡΑΠΕΠΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΧΗΜΙΚΟΥ ΑΦΡΟΥ! ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΦΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΙΝΕΤΕ ΦΡΑΠΕ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ...
 
Εμφανίσεις: 5635
Εκτύπωση

τι σημαινει το ονομα σουΠαρακάτω ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα ανάλυση ονομάτων  με βάση την εννοιλογογική ή ετυμολογική ή αριθμολογική ή μυθολογική σημασία τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καμία όμως σχέση δεν έχει η παρακάτω ανάλυση  με την ηχητική αποκωδικοποίηση των δονήσεων που κάνουμε στο ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Διαβάστε περισσότερα: Τι σημαίνει το όνομα μου
 
Εμφανίσεις: 5611
Εκτύπωση

ποτε αλλαζει η ωρα - ρολόι Η Θερινή ώρα αλλάζει φέτος την άλλη Κυριακή στις 31 Μαρτίου 2013. Συγκεκριμένα στις 3.00 τα ξημερώματα η ώρα θα αλλάξει και θα δείχνει 4.00.

Το καλό είναι ότι έτσι η μέρα θα μεγαλώσει, αλλά θα έχουμε μείον μία ώρα ύπνου.


Η θερινή ώρα θα κρατήσει ως την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, δηλαδή ως τις 27 Οκτωβρίου 2013 οπότε θα επανέλθει η χειμερινή.

Ενδεικτικές προσεχείς χειμερινές αλλαγές ώρας:

2013 αλλαγή ώρας: την Κυριακή στις 27 Οκτωβρίου
2014 αλλαγή ώρας: την Κυριακή στις 26 Οκτωβρίου
2015 αλλαγή ώρας: την Κυριακή στις 25 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα: Θερινή ώρα 2013! Δείτε...
 
Εμφανίσεις: 4827
Εκτύπωση

Φυτά γεμίζουν άρωμα Η ομορφιά και τα χρώματα δεν είναι τα μοναδικά κριτήρια για να διαλέγετε φυτά. Τα αρώματα από τα ευωδιαστά είδη που σας προτείνουμε είναι η καλύτερη απόδειξη. Πολύ πιο πειστική από τα λόγια…

Καλοκαίρι και μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις είναι να βρίσκεστε στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας και να απολαμβάνετε τις μυρωδιές από τα φυτά που φέρνει το αεράκι ή που αρωματίζουν το χώρο με ένα άγγιγμα στα φύλλα. Για να έχετε αυτή την ευχαρίστηση, πρέπει να φυτέψετε και κάποια είδη όχι μόνο με κριτήριο τη διακοσμητική τους αξία, αλλά και το άρωμα που μπορούν να σας προσφέρουν, κυρίως τους μήνες που τα παράθυρα είναι ανοιχτά. Τα δέντρα, οι θάμνοι και τα άλλα φυτά που σας προτείνουμε θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε γωνιές που θα προσφέρουν ευωδιές την ημέρα και τη νύχτα. Επιλέξτε φυτά που έχουν διαδοχική άνθιση, έτσι ώστε να παρατείνετε και να ανανεώνετε την οσφρητική απόλαυση. Ακολουθώντας τις καλλιεργητικές συμβουλές, τοποθετήστε κάθε είδος στη θέση που του ταιριάζει για ταχύτερη ανάπτυξη και καλύτερη απόδοση, αλλά προσέξτε τις υπερβολές.

Διαβάστε περισσότερα: Φυτά που γεμίζουν άρωμα το...
 
Εμφανίσεις: 4625
Εκτύπωση

ΠΡΟΣΟΧΗ στις λάμπες οικονομίας!Τὸ ζήτημα «λᾶμπες οἰκονομίας» ἔχει ἀποσιωπηθεῖ ἀπὸ τὴν πολιτεία καὶ ἀπὸ τοὺς «φίλους» τῆς προστασίας τοῦ πλανήτου.
Ἔχουν κατὰ ἕναν «περίεργο τρόπο» μπουκώσει τὰ στόματά τους καὶ σιωποῦν.
Τί παράξενο!

Διαβάστε περισσότερα: Ἡ καταστροφὴ τῶν ἱστῶν ἀπὸ...
 
Εμφανίσεις: 4373
Εκτύπωση

Συχνότητες της φωνής και η μαγεία τουςΟι Συχνότητες της φωνής και η μαγεία τους.Σε πολλές θρησκείες του κόσμου, η αναπνοή που συνδέεται με τη φωνή, συμβολίζει το πνεύμα, την ψυχή. 

Διαβάστε περισσότερα: Οι Συχνότητες της φωνής και...
 
Εμφανίσεις: 4338
Εκτύπωση

Μήπως Έχετε Τηλεπάθεια;Ο όρος Τηλεπάθεια ετυμολογείται από τις λέξεις τήλε (=μακράν) και πάσχω (παθαίνω). Άρα τηλεπάθεια είναι η μεταβίβαση από μακριά, πόνου, συγκίνησης, συναισθηματικής οδύνης, χαράς κ.λ.π. από ένα πρόσωπο σε ένα άλλο, χωρίς να μεσολαβήσει κάποιο υλικό μέσον. Μία ειδική περίπτωση τηλεπάθειας είναι η μεταβίβαση της σκέψεως.

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι τηλεπάθεια
 
Εμφανίσεις: 4090
Εκτύπωση

Φυτέψτε τα δικά σας αρωματικά φυτά και βότανα  Αποκτήστε τον δικό σας μίνι κήπο με Αλόη,Βασιλικό,Λεβάντα,Μελισσόχορτο,Μέντα,Μαϊντανό,Σέλινο,Δενδρολίβανο,Φασκόμηλο,χαμόμηλο και άλλα μυρωδικά.

Υπάρχουν βότανα και μυρωδικά τα οποία λειτουργούν σαν “φάρμακα” άμεσης πρόσβασης και θα πρέπει πάντα να διατηρούμε στο κήπο ή τις γλάστρες μας.

Διαβάστε περισσότερα: Ιδέα: Φυτέψτε τα δικά σας...
 

Σελίδα 1 από 6